Wim Streep

The Expressive Dutch Painter

___

Opgroeien in Amsterdam resulteerde recentelijk in mijn hernieuwde visie en focus op de schilderkunst met Amsterdam als onderwerp.

Na de Arnhemse Academie voor de Beeldende Kunst (HKA) schilderen, video en fotografie, waarvoor ik slaagde in 1984. Jaren later studeerde ik opnieuw bij de HKA met als richting kunstonderwijs en ontwerp. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld, onder invloed en verwerking van allerlei stijlen van de moderne schilderkunst. Regelmatig ga ik wandelen in Amsterdam, waarbij ik snapshots neem die ik gebruik als basismateriaal voor mijn schilderijen.

Belangstelling voor mijn werk komt van binnen- en buitenland wat blijkt uit de aankopen. Wat ik ook fijn vind zijn de directe contacten met de liefhebbers van schilderkunst.

In mijn huidige woonplaats Apeldoorn heb ik mijn atelier/ studio/galerie. Mijn studio is in het algemeen in het weekend open.

Op afspraak is die te bezoeken. Dit vooral ook wegens het nogal wisselende atelierbeleid in Apeldoorn.

 

Bekijk werken van Wim en andere Apeldoornse kunstenaars tijdens de Exposities in de Teresiakerk  en het Theehuis in Berg en Bos van 28 april tot en met 14 mei. 

In het weekend van 13 en 14 mei kan je ook in het atelier van Wim komen kijken aan de Egerlaan 7.

Welke zal ik kiezen?